Portfolio

Totaalontwerpen

GoedGedaan heeft de volgende klanten totale thema-ontwerpen gerealiseerd:

Helmsdeep

Screenshot helmsdeep.nlHelmsdeep informatiemanagement ondersteunt en adviseert klanten bij de vertaling van haar informatiebehoeften naar de informatievoorziening.

Antoine van Helmsdeep liet Rody Meijer een website ontwerpen die GoedGedaan vervolgens vertaalde in een compleet WordPress-thema. In het thema kan door de extra instellingen bij berichten en pagina’s bepaald worden welke berichten op de homepage terecht komen.

Hetzelfde template is gebruikt voor Antoine’s andere project: School Of Inovative Learning (SOIL)

CMA

Screenshot van de homepage van cma-science.nlCMA verrijkt het onderwijs met leerzame, innovatieve toepassingen van ICT. Ze bieden lesmateriaal voor lager- en voortgezet onderwijs aan.

De opdracht was om het invoeren van lesmaterialen handiger te maken en sowieso het onderhoud aan de website te vereenvoudigen. Het uiterlijk van de site mocht niet teveel afwijken van de huidige site, maar mocht wel wat consistenter en geoptimaliseerd worden.

Door middel van “Custom Posttypes” kan men nu lesmaterialen invoeren met hun eigen specifieke eigenschappen, waardoor de bezoeker de lesmaterialen kan filteren. In de editor zijn extra stijlen aangemaakt, zodat een redacteur de pagina consistenter kan opmaken. Bovendien is de website voorbereid op toekomstige uitbreidingen als geavanceerd zoeken en speciale klantgedeeltes.

http://cma-science.nl/

KSS&Noord

In samenwerking met HanOntwerper (http://www.hanontwerper.nl/)
Oplevering op 21-07-2015

Screenshot homepage kssnoord.nlIn samenwerking met HanOntwerper heeft GoedGedaan de nieuwe website van KSS&Noord opgeleverd.
KSS & Noord is een Nederlands dienstverleningsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in o.a. schoonmaak, onderhoud, schilderwerk en verhuizingen.

HanOntwerper ontwierp de site en GoedGedaan vertaalde dit naar een WordPress-template. KSS&Noord heeft nu een website die zelf bijgehouden kan worden en met het responsive design ziet de website er op elk device goed uit.

http://kssnoord.nl/

Architectenbureau Kooijman

Screenshot van a-kooijman.nlArchitectenbureau Kooijman leverde een duidelijk ontwerp aan waarvan  GoedGedaan een WordPresstemplate bouwde. Het template is tevens responsive gemaakt, zodat het er op een tablet en mobiele telefoon ook nog netjes uitziet.

Voor het onderhoud van de site hoeft men alleen projecten toe te voegen. Deze kunnen voorzien worden van extra metadata en een gallery met plaatjes. Als het project wordt opgeslagen, verschijnt deze direct op de homepage en op de juiste categorie-pagina.

http://a-kooijman.nl

kinderdagverblijfmerijn.nl

screenshot_kdv_MerijnDe website van Kinderdagverblijf Merijn bestond uit een verzameling losse html-pagina’s. Telkens als er informatie geplaatst moest worden moesten ze de web-bouwer bellen om de pagina’ s aan te passen. Dit bleek een drempel te worden waardoor de informatie op de site niet actueel te houden was.

Men wilde een systeem waarbij de pagina’ s zelf bijgehouden en aangemaakt konden worden. Ook moest het mogelijk worden om foto’s te plaatsen en moest het ontwerp niet heel anders worden, maar mocht het wel wat opgefrist.
Screenshot Kinderdagverblijf MerijnKinderdagverblijf Merijn heeft nu een site waarin dat allemaal is gerealiseerd en kan ook in de toekomst nieuwe wensen voor de site makkelijker laten uitvoeren.

In 2018 is Kinderdagverblijf Merijn overgestapt op het Helmsdeep-thema voor meer flexibiliteit. Ondanks dat het thema is hergebruikt heeft de site door de eigen invulling toch een eigen uitstraling gekregen.

https://kinderdagverblijfmerijn.nl

liavanderknijff.nl

Screenshot van de website liavanderknijff.nlLia’s site moest een cleane uitstraling hebben. En het zou leuk zijn als de rood/witte bolletjes op haar briefpapier in het ontwerp verwerkt zouden worden.
Veel verder dan dat ging de opdracht qua ontwerp niet.

Toch realiseerde GoedGedaan in één keer het ontwerp waarmee Lia tevreden was. Het ontwerp schaalt mooi op mobiele apparaten en met WordPress kan een “peoplemanager” met weinig tijd snel en gemakkelijk haar site aanpassen.

http://liavanderknijff.nl

 x-ald.nl

Screenshot van de website x-ald.nl.Stef doet onderzoek naar de ziekte X-linked Adrenoleukodystrophy. Eervolle vermelding voor iedereen die dit de eerste keer zonder te hakkelen uitspreekt.
Op zijn website geeft hij informatie over de ziekte en houdt hij een database bij van mutaties in menselijke genen die naar de oorzaak van de ziekte kunnen wijzen.

Stef had al een duidelijk idee hoe de website eruit moest zien: niet teveel opsmuk, duidelijk en zakelijk, informatie moest snel vindbaar zijn. En informatie moest in meerdere talen aan te bieden zijn. En dat heeft GoedGedaan gerealiseerd.
Door het aanbieden van informatie in diverse talen komen bezoekers van over de hele wereld regelmatig op de site. De site is zodoende één van de belangrijkste websites voor informatie over X-linked Adrenoleukodystrophy geworden.

http://x-ald.nl

WordPress installaties

GoedGedaan heeft voor de volgende klanten al bestaande templates aangepast:

Bloei

Screenshot van de website bloei.nl.Bloei wilde graag een ander uiterlijk voor hun website en meer mogelijkheden om actiever met content op hun voorpagina om te gaan. En het moest er uitzien als het thema TheStyle, maar dan net anders.

GoedGedaan heeft het template aangepast en uitgebreid, zodat bij elke categorie andere content aan de zijkant geplaatst kon worden. Met een aantal cosmetische aanpassingen heeft bloei een representatieve website die nog jaren mee kan.

http://bloei.nl

Kennisdashboard

Screenshot van de website info.kennisdashboard.nl.Door de gekozen techniek was de oude versie van de informatiesite over het Kennisdashboard van Bloei niet te vinden in zoekmachines. Ook het aanpassen van content was niet gemakkelijk, waardoor de site niet erg actueel was.

GoedGedaan heeft de informatie van de website in WordPress gezet en het template Simple Organisation aangepast aan de wensen van Bloei. Door de opbouw van de website is deze nu beter te indexeren door zoekmachines en komen er eindelijk potentiële klanten binnen via Google.

UPDATE: bloei wilde hun kennisdashboardsite dezelfde uitstraling laten krijgen als hun bedrijfswebsite. GoedGedaan heeft het template van die site voor het Kennisdashboard aangepast en geïnstalleerd.
Bekijk het resultaat:

http://info.kennisdashboard.nl

Advies en expertise

Glutenblij.nl

Screenshot van de website Glutenblij.nlTegenwoordig hoeft lekker eten niet ingewikkeld te zijn, maar als je een glutenallergie hebt wordt het toch wat moeilijker. Ben je dan ook nog eens vegetariër, dan zou het je vergeven zijn als je dacht dat lekker eten onmogelijk was.

Kirsten bewijst echter met haar website dat het prima te doen is om toch lekker te eten. Met dagelijks een nieuw recept en besprekingen van restaurants en hun glutenvrije aanbod, tips en algemene informatie. Het standaard met WordPress meegeleverde Twenty-eleven template was voor Kirsten genoeg om een goedbezochte website in elkaar te zetten. Er was alleen wat hulp bij de inrichting en uitleg van WordPress nodig. En dat heeft GoedGedaan graag verzorgt.

http://glutenblij.nl