Websites

GoedGedaan bouwt websites en gebruikt hiervoor WordPress; een open source content management systeem. GoedGedaan maakt een ontwerp of past deze aan en bepaald samen met u welke functionaliteit er voor uw website nodig is.

Het ontwerp van een website wordt bij WordPress bepaald door zogenaamde templates. Templates bepalen hoe uw website eruit komt te zien. Voor WordPress zijn er velen, meestal gratis beschikbaar en als ze net niet doen wat ze moeten doen, dan mogen ze aangepast worden.
En uiteraard is het mogelijk om een eigen template te maken die helemaal aan uw wensen voldoet.

WordPress installaties

Bij een WordPress installatie heeft de klant al een template in gedachten waarop hij of zij de website op wil baseren. Alleen moet dat blok nog iets naar links, dat uitklappen moet anders en ook de kleuren: daar moet iets aan gebeuren. Dan vind ik zelf ook nog vaak wat zaken die eigenlijk anders zouden moeten en krijgt zo’n standaardtemplate toch iets eigens. Zoals is gebeurd bij de volgende projecten.

Totaalontwerpen

Klanten hebben een duidelijk idee wat ze willen. Kant-en-klare templates voldoen dan niet aan de verwachtingen; ze moeten van nul af opgebouwd worden. En dan ga ik bouwen.

Functionaliteiten

WordPress is uit te breiden met diverse functionaliteiten door middel van plugins. Een contactformulier, forums, uw laatste twitterberichten of het weer zijn zo eenvoudig aan uw site toe te voegen. U kunt het haast zo gek niet bedenken of er is wel een plugin voor.

Maar ook hier is het vaak het geval dat een plugin er nét niet zo uitziet als dat u zou willen of het nét niet zo werkt als gewenst. GoedGedaan past de plugin dan aan uw wensen aan. En wilt u iets dat er nog niet is? Dan bouwen we er toch één.

Advies en expertise

Heeft u al een WordPress site en bent u klaar voor de volgende stap? Of wilt u uw bestaande site omzetten naar WordPress en weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Dan kan GoedGedaan adviseren en expertise leveren. Zodoende komt u tot een goede inschatting van de hoeveelheid werk die het met zich meebrengt en of uw ideeën überhaupt realiseerbaar zijn. En of u die volgende stap nu door GoedGedaan laat realiseren of door iemand anders, voor kennis en expertise bent u bij GoedGedaan aan het goede adres.